MICROFOCUS Data protector

Backup & disaster recovery voor dynamische, grote organisaties

Ongekende schaalbaarheid en beveiliging voor legacy applicaties en moderne workloads

Vereenvoudig en standaardiseer gegevensbescherming in fysieke, virtuele en cloudomgevingen met een adaptieve architectuur op basis van een echt geavanceerd beveiligingsmodel. Schaalbaar naar miljarden bestanden, apparaten en mediasystemen als dat nodig is.

Best of breed platformintegraties, ook voor de cloud
Versnel en vereenvoudig back-up en restore met een uitgebreide matrix van oplossingen, inclusief opslagintegraties met andere hardware merken dan HPE. Maak een back-up naar de cloud met native integraties voor Microsoft Azure en Amazon S3, via een cloudgateway of via een back-up apparaat.

Instant recovery en file recover via native applicatie-integraties
Ondersteuning voor bedrijfskritische applicaties en databases met online extensies voor zakelijke applicaties, waaronder Microsoft Exchange, Microsoft SharePoint, Microsoft SQL, Oracle, SAP, SAP HANA, IBM Db2, Sybase ASE, PostgreSQL en MySQL voor applicatiebewuste back-up en herstel. Granulair herstel is mogelijk met extensies die het applicatiebeheer verbeteren met specifieke back-up- en herstelmogelijkheden. Zo is het mogelijk om afzonderlijke items te zoeken en te herstellen.

Infographic Data Protection Gaps

Meer informatie?

Profielfoto van Rene van Dop
René van Dop
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Hidden

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Back-up & recovery zonder beperkingen

Ongekende schaalbaarheid en integratie
Automated disaster recovery
Back Up en recovery voor virtuele omgevingen

Enhanced Automated Disaster Recovery (EADR)

biedt een back-up van zowel applicaties als gegevensbestanden, dus ook besturingssysteembestanden, stuurprogramma’s en bestanden voor het eerste opstartproces.
Met het aanklikken van een selectievakje in de Data Protector GUI zorgt u voor absolute zekerheid.  EADR bevat de noodzakelijke snapshots en volledige back-ups voor een algeheel systeemherstel. Daarvoor hoeft geen aparte back-up gemaakt te worden.

Probeer Data Protector zelf gratis

Alle functies en functionaliteit van Data Protector Premium beschikbaar voor de proefperiode van 90 dagen.

Profiteer van geavanceerde rapportage
Geïntegreerde rapportage biedt dashboards en gedetailleerde rapporten die in één oogopslag de status, back-upoptimalisatie en audit-compliance mogelijk maken.

Geen capaciteitslimiet
Tijdens de proefperiode zijn er geen capaciteitslimieten op de gegevens en systemen waarvan een back-up wordt gemaakt.

Toegang tot bronnen en experts
Volledige toegang tot de installatietrainingsvideo is beschikbaar, evenals toegang tot AXEZ experts tijdens de proefperiode.

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.