Data security

Bescherm uw organisatie tegen beschadiging en verlies van data. De continuïteit van uw organisatie is afhankelijk van de betrouwbaarheid van de beschikbare data. Dataverlies, corruptie of inbraak heeft grote gevolgen. Daarnaast wordt de hieraan gerelateerde wet- en regelgeving steeds strenger.

Aanvallen op besturingssystemen en applicaties worden steeds kwaadaardiger en één kleine misstap kan leiden tot verlies, corruptie en/of diefstal van vertrouwelijke bedrijfsgegevens, beschadiging van het merkimago en overtreding van wet- en regelgeving. Organisaties moeten hun applicaties en besturingssystemen meer beveiligen dan ooit: in het datacenter, in de Cloud én bij de gebruiker.

Meer informatie

Profielfoto van Rene van Dop
René van Dop
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Hidden

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Veiligstellen van uw data

Het is mogelijk lastig voor u om de juiste keuzes te maken in de snel veranderende omgeving. De vormen van bedreigingen veranderen continu, de wetgeving vraagt meer en meer van u. Daarom is het belangrijk om goed te overwegen wat nu belangrijk is en wat de doelstellingen en bedreigingen zijn voor de komende tijd.

Wij adviseren u graag en maken daarvoor gebruik van onze uitgebreide ervaring en de kennis van HPE. Onderaan deze pagina kunt u een PDF downloaden (engelstalig) over de Top 10 redenen waarom organisaties kiezen voor Cloud archivering.

Naast advies bieden wij u oplossingen op het gebied van:

  • Network Access Control
  • Backup en Recovery
  • Data Availability plan

De kans is groot dat u na een gesprek met ons heel anders naar de beveiliging van data kijkt dan u tot nu toe deed. Laten we vrijblijvend afspreken.