Hybride werkplek, het nieuwe normaal

Medewerkers en studenten verplaatsen zich van huis naar kantoor of campus en terug

De blijvende uitdagingen na COVID19

Als gebruikers weer terugkomen van het thuiswerken, dan is het belangrijk dat ze veilig zijn, in elk opzicht. Het netwerk zorgt voor veilige verbinding met de werkplek op kantoor, thuis of onderweg. Maar er is meer nodig.

Er zijn nieuwe prioriteiten zoals bijvoorbeeld inzicht in de hoeveelheid mensen in een gebouw, maar ook cloud managed netwerk apparatuur op de thuiswerkplek die naadloos aansluit op de netwerk infrastructuur van het datacenter.

Een modern netwerk de basis voor innovatie en flexibiliteit

Stap 1: Vereenvoudig het netwerkontwerp en het beheer door netwerk infrastructuur te implementeren (van edge-toegang tot datacenter) op basis van 1 platform (als je het ons vraagt.. aruba) en 1 Operating system (AOS-CX). Met flexibele financiering en pay-per-use kan dat NU zonder grote investering.

Stap 2: Krijg real-time en complete inzichten met Aruba Network Analytics Engine (NAE), zodat u problemen kunt opsporen en oplossen voordat gebruikers en er last van hebben. Geniet van de flexibiliteit van cloud-native software (ESP). Gebruik de programmeerbaarheid, verminder handmatige taken en zorg voor foutloze configuraties met automatisering van taken.

Stap 3: Het netwerk is Always On, zelfs tijdens upgrades. Een modern flexibel en robuust netwerk, klaar voor elke verandering. Maar laten we hopen dat ze niet meer zo ingrijpend zijn als COVID19.

‘Cutting edge’ oplossingen komen alleen tot hun recht als je ze laat ontwerpen en implementeren door experts met uitgebreide kennis en ervaring. Bij AXEZ hebben wij al jaren de hoogst gekwalificeerde en gecertificeerde Aruba consultants en engineers en heel veel ervaring in het ontwerpen, uitrollen en beheren van networking. Daar kunt u nu de vruchten van plukken.

Interesse praktijkvoorbeelden? In 1 keer switchen naar thuisonderwijs

Lees hier het verhaal van onze baanbrekende Aruba migratie bij een onderwijsinstelling in regio Eindhoven. Door deze migratie kon SILFO in één keer switchen naar thuisonderwijs.

Hoe AXEZ met Aruba Onderwijs en technologie laat samenkomen

Meer informatie?

Barry van Beem
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Hidden

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

De voordelen van Aruba networking

Automation voor effectiviteit
Eén OS voor eenvoud
Sneller troubleshooten
Networking as a Service / Pay Per Use

Na de Pandemie | White paper

We kijken weer vooruit, voorbij de Pandemie. De manier waarop wij (samen)werken is definitief verandert.  We gaan niet ’terug naar hoe het was’.

Thuiswerken is niet incidenteel, maar onderdeel van de standaard werkwijze. Online vergaderen is geen uitzondering meer, maar de logische keuze. Efficiënt samenwerken met minder reizen, afstand bewaren en drukte vermijden, het zijn nieuwe voorwaarden.

Opeens nieuwe aanpak, flexibel financieren

Deze veranderingen vragen om een ​​nieuwe aanpak, nieuwe technologie en andere IT-infrastructuur. Echter veel organisaties hebben niet voorzien dat er nu een investering nodig is in technologie en IT infrastructuur. Daarom is er behoefte aan een andere manier van financieren. Pay-per-use en Networking as a Service nemen een vlucht in deze periode, aruba en AXEZ  hebben daar oplossingen voor.

Download hier: Post Pandemic Hybrid Workplace Report

Vereenvoudig networking met Aruba CX switches

Hoe kun je voldoen aan de wensen van gebruikers, eisen van de organisatie realiseren én de veiligheid waarborgen? Kies voor het vereenvoudigen van de netwerk infrastructuur en maak gebruik van de mogelijkheid om beheer te automatiseren. Kies voor 1 platform voor eenvoudiger beheer. Met aruba kunt u het hele netwerk opbouwen (data center, kantoor/campus), thuiswerkplekken aansluiten en u kunt alles beheren met 1 set aan tooling.

How can IT deliver? (video)

Weten hoe networking met ArubaCX switches zal uitwerken voor uw organisatie?

Wij gaan graag met u in gesprek over wensen, eisen, technologie en financiering.

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Hidden