Connectiviteit

Is uw netwerk klaar voor de volgende stap?

Mobiel werken, processen automatiseren, een digitale werkplek, Big-Data en IoT; allemaal vragen ze steeds meer van uw netwerk. Het bepalen van de ideale netwerkomgeving voor uw organisatie is een grote uitdaging. Hoe belangrijk is wireless voor u? Wilt u meer inzetten op automatisering? Wie krijgt er wanneer toegang tot welke data, en met welke toestellen? Welke performance vraagt u van uw netwerk, welke beschikbaarheid? Kent uw netwerkbelasting grote pieken en dalen? De vragen zijn bijna eindeloos, en de mogelijke oplossingen zijn dat ook.

Een netwerk dat klaar is voor de toekomst, is eenvoudig en kent een grote consistentie. Door netwerktaken te automatiseren creëert u een samenhangend, logisch systeem, met minder ruimte voor fouten en een hogere beschikbaarheid. Door netwerkvirtualisatie wijst u eenvoudig networkresources toe, daar waar ze nodig zijn. Zo kunt u veel makkelijker piekbelasting opvangen en de algemene efficiëntie verhogen. En door slimme draadloze netwerken zorgt u voor de naadloze, intuïtieve connectiviteit die aan de basis ligt van belangrijke innovatie.

Meer informatie

Remco van der Molen Kuipers


Bel terug

Stuur bericht

Wat is de toekomst van uw netwerk?

Bent u op zoek naar betere applicatieprestaties, naar een hogere beschikbaarheid, naar razendsnelle draadloze connectiviteit, IoT oplossingen of gewoon een update van uw bestaande netwerk? Heeft u vragen over netwerkbeveiliging, een digitale werkplek, automatisering of integratie?

AXEZ heeft de expertise in huis om u met oplossingen op maat te helpen bij al uw concrete netwerkuitdagingen. Of het nu gaat over network automation, virtualisatie, beveiliging of geavanceerde wireless oplossingen, AXEZ gidst u naar de oplossing die het meeste waarde oplevert voor uw organisatie.

De bouwstenen voor een future-proof netwerk

Netwerkvirtualisatie zorgt ervoor dat u efficiënt al uw networkresources kunt poolen om ze flexibel in te zetten om pieken op te vangen.

Network automation zorgt ervoor dat netwerkbeheer eenvoudiger wordt, met hogere algemene prestaties en minder kans op menselijke fouten

Datacenter networking zorgt ervoor dat uw netwerk klaar is om het intensieve verkeer te verwerken dat gepaard gaat met de data-explosie van vandaag

Een geavanceerd WiFi-netwerk zorgt voor betrouwbaarheid en naadloze, razendsnelle connectiviteit

Netwerkvirtualisatie en -automatisering

Uw netwerk moderniseren en klaarstomen voor de toekomst houdt meer in dan het vervangen van switches en uitbreiden van access points. HPE biedt door de overname van Plexxi ook de mogelijkheid om uw netwerk eenvoudig en flexibel te gaan virtualiseren en beheren, en met Arista kunt u netwerktaken makkelijk automatiseren.

AXEZ bepaalt en berekent samen met u welke oplossingen voor uw organisatie het meeste waarde opleveren, en hoe u uw netwerk optimaal kunt voorbereiden op een toekomst waarin alles verbonden is.

Wireless en beveiliging

Slimme en veilige draadloze netwerken zoals HPE Aruba, die het aansturen, automatiseren en stroomlijnen van processen vereenvoudigen, zijn de toekomst. Maar naadloze, snelle wireless connectiviteit verzoenen met netwerkbeveiliging is geen evidentie.

AXEZ heeft de expertise in huis om uw onderneming uit te rusten met de draadloze connectiviteit om slimme IoT-toepassingen uit te rollen, zonder compromissen op het vlak van security.

Wilt u meer weten over Snelheid & Connectiviteit?

Wij luisteren graag naar uw verhaal.

form