Cloud strategie

Organisaties hebben soms wel honderden applicaties met allerlei afhankelijkheden die draaien op op en over hun netwerk. Gebrek aan overzicht in deze complexiteit maakt het lastig om een cloud strategie te bepalen.

De juiste mix van hybride cloud, om de te voorzien in alle behoeften, samenstellen is een klus waar u de ervaring en kennis van de consultants van AXEZ goed bij kunt gebruiken.

Of het nu gaat om gevirtualiseerde desktops, extreem gevoelige informatie of simpelweg om heel veel data, er zijn altijd meerdere mogelijkheden. De keuze maken is vaak een kwestie van heel goed de voor en nadelen van de verschillende alternatieven met elkaar door nemen. Welke voordelen wegen op tegen welke nadelen? Wat is uw visie op de behoeften van uw organisatie in de toekomst?

De oplossing zit vaak ook in het open houden van opties voor de toekomst. Bovendien is het belangrijk om heel goed te bespreken wat de impact is op de dagelijkse praktijk van de gebruikers. Want ‘de cloud’ is slechts techniek waar u de voordelen van kunt plukken, het is geen doel op zich.

Meer informatie?

Profielfoto rene van dop AXEZ
Rene van Dop
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Cloud Service van GuardData

Meer weten over de voordelen van GuardData

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.