Multi Cloud strategie

De voordelen van cloud met het gemak van AXEZ

De juiste mix van (hybride) cloud samenstellen om te voorzien in alle behoeften, is een klus waar u de ervaring en kennis van de consultants van AXEZ goed bij kunt gebruiken.

Als gaat om gevirtualiseerde desktops, extreem gevoelige informatie of simpelweg om heel veel data, er zijn altijd meerdere mogelijkheden. Welke voordelen wegen op tegen welke nadelen? Wat is uw visie op de behoeften van uw organisatie in de toekomst? Bovendien is het belangrijk om heel goed te bespreken wat de impact is op de dagelijkse praktijk van de gebruikers. Want ‘de cloud’ is slechts techniek waar u de voordelen van kunt plukken, het is geen doel op zich.

Cloud Service van GuardData

Om echt flexibel te kunnen zijn in het samen stellen van de juiste Cloudmix, is AXEZ al jaren geleden begonnen met het opzetten van een eigen, zeer robuust en flexibel cloudplatform: GuardData. Waar grote aanbieders van clouddiensten vooral ‘heel veel van hetzelfde’ willen verkopen, is maatwerk het uitgangspunt van GuardData.

Beschikbaarheid en veiligheid in combinatie met ongekende flexibiliteit, dat is GuardData. Het kan de basis zijn voor het naar de cloud brengen van heel specifieke applicaties of heel bijzondere data.

Meer weten over de voordelen van GuardData

Meer informatie?

Profielfoto van Rene van Dop
Rene van Dop
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Hidden

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

De voordelen van GuardData cloud services

Ongekende flexibiliteit
Multi cloud beheer
Naadloze integratie on premise en cloud

Multi Cloud beheer

De voordelen van multi cloud zijn onmiskenbaar: geen vendor lockin, verdeling van risico, best fit per workload, allemaal waar. Toch is de beheersbaarheid wel een probleem, wie heeft welke rechten bij welke service (provider), welke gegevens worden er opgeslagen en waar staan die, volstaat de gegarandeerde beschikbaarheid, hoe zijn de back-ups geregeld?

Met GuardData heb je één portaal voor provisioning, best fit per workload en beheer van de mix aan resources in je ICT infrastructuur. Op elk moment weet je welke data op welke locaties staat en hoe de beveiliging en beschikbaarheid geregeld is.

In 4 stappen verantwoord Multi cloud beheer met GuardData

Hybride infrastructuur

De wensen en eisen van organisaties liegen er niet om tegenwoordig. De IT infrastructuur moet veilig zijn voor aanvallen van buitenaf en van binnenuit, compliant aan de regelgeving en meebewegen en meegroeien met de ontwikkeling van de organisatie.

Wij gaan niet zeggen dat dit bij ons altijd mogelijk is. Een gezegde in de IT is dat een project niet Snel én Goedkoop én Goed tegelijkertijd kan en daar zit een kern van waarheid in. Wat wij wel zeggen: als je duidelijke keuzes maakt, is er heel veel mogelijk. Veilig, Compliant en Flexibel, maar niet duur en altijd beschikbaar bijvoorbeeld.

Lees hier hoe AXEZ hét probleem van hybride IT helpt oplossen
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.