Beveiliging tegen hackers start bij de hardware

HPE Heeft unieke ingebouwde beveiliging tegen hackers

Veiligheid van een netwerk heeft een heel solide basis nodig. U kunt de beveiliging niet meer alleen op firewalls baseren. Om de infrastructuur te beveiligen, heeft HPE een aantal unieke features opgenomen in de Gen10 servers.

DDoS attacks maken misbruik van zwak beveiligde firmware

Met de onaanpasbare vingerafdruk in de siliconen van de hardware van HPE servers, zal een server nooit opstarten met aangetaste firmware. HPE is de eerste computer fabrikant die deze technologie toepast.
Aanvallen op de firmware worden gedetecteerd en kunt u meteen controleren of de firmware is aangepast. Dan kun je automatisch terugrollen naar de veilige firmware.

Meer informatie

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Hidden

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

CNSA Suite

Bescherming van data moet niet beperkt blijven tot het netwerk (opslag). Ook op de server (tijdens bewerking) moet u uw data beschermen. Door het toepassen van de beste beveiliging algoritmen (bekend als de CNSA Suite) kunt u de meest vertrouwelijke informatie optimaal beveiligen.

GDPR compliancy

HPE’s infrastructuur stack (alle lagen van de infrastructuur: servers, storage en netwerk elementen) voldoet aan NIST 800-53. Deze norm is belangrijk geweest voor wetgeving als GDPR in de EU.
Meer weten over de beveiliging van infrastructuur? AXEZ heeft de hoogst gecertificeerde HPE consultants van Europa. Wij gaan graag met u in gesprek. Bel ons op 088 – 2939 999.