AXEZ versterkt SLIMSTOCK met een private cloud

“Hoe kunnen wij de customer experience van ons softwarepakket Slim4 verbeteren?” Met die vraag klopte Slimstock – Europees marktleider in
voorraadoptimalisatie – aan bij HPE Platinum Partner AXEZ. Slimstock helpt ondernemingen wereldwijd om hun voorraad te voorspellen, zich sneller aan te passen aan dynamische omstandigheden en zo hun supply chain-doelstellingen beter te bereiken. Voor hun softwareoplossing Slim4 steunen zij daarom op maximale uptime en stabiele prestaties. Die non-stop beschikbaarheid en betrouwbaarheid levert AXEZ met de opzet van een multitenant private cloud omgeving die Slimstock als een Cloud as a Service voor haar klanten afneemt.

Meer informatie

Profielfoto van Rene van Dop
René van Dop
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Hidden

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Toekomstgerichte IT-infrastructuur op maat

Slimstock heeft meer dan een kwarteeuw ervaring in logistieke processen. Hun unieke softwarepakket Slim4 – speciaal voor forecasting, demand planning en voorraadoptimalisatie – integreert naadloos met elk ERP-systeem, waaruit het voorraadgegevens leest en vertaalt naar inkoopadvies op maat. “Onze klanten rekenen op een vlekkeloze werking van onze softwareoplossing en wij willen hen die optimale gebruikerservaring bieden. Er wordt bijvoorbeeld veel data verwerkt en dat moet snel gebeuren. Customer experience was de drijfveer om onze IT-infrastructuur helemaal te optimaliseren.
Daarbij waren de belangrijkste prioriteiten: strenge securitymaatregelen, betere applicatieprestaties en meer kostenefficiëntie,”vertelt Walter Berends, data- en infrastructuurspecialist bij Slimstock.

Een eigen private cloud

“We merkten dat onze klanten veel vragen hadden rondom Cloud. Vanuit Slimstock konden we hier nooit een goede invulling aan geven in combinatie met kosten, flexibiliteit, schaalbaarheid en
zeggenschap over de omgeving. AXEZ stelde daarom voor een private cloud op maat op te zetten, waarbinnen voor iedere Slimstockklant een dedicated Slim4 omgeving draait,” legt Berends uit.
Die private cloud wordt volledig door AXEZ-experts gehost en beheerd. Zij hosten alles in hun eigen datacenter in Rotterdam met als uitwijk Amsterdam, waar er veel directe verbindingen zijn die hoge prestaties garanderen. Er worden dedicated resources voor Slimstock gereserveerd en als hun behoeften op vlak van capaciteit veranderen, kan AXEZ snel schalen.
Als data availability-expert zorgt AXEZ voor non-stop beschikbaarheid door het dagelijkse beheer, het proactieve onderhoud en de beveiliging van hun IT-infrastructuur in handen te nemen.
Zo bieden zij gemoedsrust en zekerheid naar onze Slimstock klanten en kan Slimstock zich concentreren op wat voor hen echt het verschil maakt.

Uitstekende samenwerking

“Waarom we voor AXEZ hebben gekozen? Zij maken het verschil met uitmuntende service en een één-op-één aanpak. Hun experts hebben de ervaring en kennis om complexe projecten in goede banen te leiden en kunnen daarbij terugvallen op ijzersterke partnership, zoals met HPE. AXEZ kan een technische vraag vertalen naar een meerwaarde voor de hele organisatie.
Je kan niet alleen op hen rekenen voor advies op maat of een probleemloze implementatie, maar ook voor voortdurende professionele ondersteuning. Die goede support in combinatie met het
maatwerk, is dan ook de reden waarom wij voor hen hebben gekozen,” besluit Berends.