AXEZ Nothern Europe Pointnext Partner of the Year 2018

AXEZ is HPE Pointnext Partner van het jaar 2018 voor Noord Europa

Tijdens het jaarlijkse Global Partner Summit in Las Vegas maakte HPE de wereldwijde winnaars onder haar partners bekend.

AXEZ is de Partner van het jaar geworden in Noord Europa voor Pointnext. Daarmee is AXEZ de enige Nederlandse winnaar van een HPE Global Partner Award.

 

 

In een aantal categorieën werden winnaars gekozen vanwege hun uitstekende financiële prestaties, innovatieve oplossingen en voor het aansturen van zinvolle bedrijfsresultaten voor de gezamenlijke klanten.

René van Dop over het winnen van deze award: “Ik ben vooral ontzettend trots op mijn collega’s die door hun kennis, harde werken, enthousiasme en samenwerking als team heel veel mooie oplossingen, zowel on-premisse als vanuit ons datacenter, bij onze klanten hebben neergezet. Deze award is een beloning voor hun enorme inzet. Een kers op de taart na de vele landelijke Awards van de afgelopen jaren.”

“It’s an honor to award partners like AXEZ who are raising the standard of business excellence,” said Paul Hunter, Worldwide Head of Partner Sales, HPE. “HPE is committed to enabling mutual growth with channel partners, and our awards recognize those who develop business opportunities with our joint customers.”

HPE Pointnext richt zich op drie servicetypen: Advisory and Transformation Services, Professional Services en Operational services. Met de adviserende en transformatieservice – de kern van Pointnext – richt HPE zich op de ontwikkeling van de digitale transformatie van klanten en het bouwen van een roadmap om specifieke uitdagingen aan te gaan. Dit team helpt klanten bij de digitalisering van hun kernactiviteiten, het innoveren van hun producten en het verbeteren van bedrijfsresultaten.