AXEZ is ook in 2020 Platinum partner van HPE

Al veel jaren achter elkaar is het ons gelukt om Platinum Partner van HPE te worden en te blijven. Ook voor 2020 kregen wij die status weer toegekend. Meer dan 10 jaar de hoogste partnership status!

Er zijn in Nederland maar 8 Platinum partners. Hiervoor moet je een flinke hoeveel projecten realiseren, maar vooral veel mensen certificeren op allerlei kennisgebieden. Toch vinden wij dat geen belasting, maar juist een must!

AXEZ heeft er heel bewust voor gekozen om alleen HPE producten te verkopen. Door die stricte keuze is het voor ons mogelijk om kennis bij onze eigen mensen te ontwikkel en te onderhouden op het aller hoogste niveau. AXEZ is daar één van de hoogst gecertificeerde partners van HPE in Europa en daar zijn wij trots op.

Van Silver naar Gold Partner

AXEZ is nu ook Gold Partner voor aruba (networking solutions) en Silver Partner als Ready Service Provider. Zo weten onze klanten zeker dat zij niet alleen voor Cloud Solutions, 3Par en HPE Synergy servers bij ons terecht kunnen, maar ook voor (wireless) netwerk componenten en voor 24 x 365 service en beschikbaarheid.