AXEZ ICT Solutions wint HP Technology Services Partner Award

Under ConstructionHet Rijswijkse AXEZ/ 2Repair-IT heeft op 15 april een mooie erkenning tijdens de jaarlijkse uitreiking van de HP Partner Awards in ontvangst mogen nemen. Tijdens het jaarlijkse HP Crosstalk te NBC Nieuwegein worden partners binnen hun specialisme of categorie op grond van diverse criteria als bijvoorbeeld omzetgroei, attach, volume, innovatie etc. beoordeeld. De Awards zijn een beloning voor de partners die het best hebben gepresteerd. AXEZ/ 2Repair-IT mag zich komend jaar HP Technology Services Partner of the Year 2014 noemen.

“AXEZ is een krachtige partner die in staat is om klanten te voorzien van de nieuwste, innovatieve HP storage producten. De succesvolle samenwerking tussen AXEZ en HP heeft geleid tot de verkoop van een gezonde mix van HP hardware- en installatiediensten. In combinatie met hoogwaardige kennis en kunde door gedegen consultants is AXEZ een HP Partner om trots op te zijn en daarom een terechte winnaar”.

Rene van Dop, Directeur bij AXEZ/2Repair-IT: “Samen met HP bieden we klanten vandaag en morgen IT oplossingen -on premise en /of (hybride) cloud oplossingen- om succesvol te ondernemen gebaseerd op HP’s Converged Infrastructure portfolio. Wij zijn verheugd met deze erkenning van HP. Het afgelopen jaar is het serviceportfolio van HP extra onder de aandacht gebracht. Naast de commerciële successen hebben de operationele teams uitstekende prestaties neergezet bij de invulling van deze dienstverlening. Wij zijn al jaren Preferred Partner met sinds begin dit jaar de Platinum status. We zijn blij dat HP ons werk en onderscheidende vermogen weet te waarderen. Deze erkenning is een extra stimulans om het dit jaar nog beter te doen”.

De Awardwinnaars mogen hun titel gedurende een jaar gebruiken bij hun verkoopinspanningen en in hun marketingcampagnes.