Wat brengt de toekomst van Networking?

De behoefte aan bandbreedte, snelheid, prestaties en beveiliging was nooit groter en AXEZ en aruba zijn er klaar voor.

Beschikbaarder, betrouwbaarder, flexibeler en meer bla, bla

Veel data ontstaan (of zegt u liever ontstaat) nu aan ‘de edge’. Dat betekent dat ze steeds vaker worden verwerkt en geanalyseerd op werkvloer of in uw magazijn ofzo. Steeds vaker komt er zelfs geen datacenter aan te pas. Het gevolg? Uw switchingoplossingen moeten flexibel en schaalbaar zijn, om te kunnen omgaan met onvoorspelbare workloads. Maar dat hoort u bij elke producent, toch? Wij maken het graag concreet, met duidelijke en haalbare oplossingen.

AXEZ zorgt dat oude netwerk- technologie uw organisatie niet afremt, en dat nieuwe technologie u niet inhaalt

Concrete oplossingen om sneller in te grijpen bij problemen
Een belangrijk deel van het takenpakket van netwerkbeheerders is troubleshooting, optimaliseren, en root cause analyse. Om dat onderdeel van uw netwerkbeheer te vereenvoudigen, ontwikkelde Aruba de Network Analytics Engine, een ingebouwd framework voor monitoring en analyse dat problemen detecteert, voorspelt en vaak ook voorkomt.

Eenvoudige, doeltreffende toegangsoplossingen
De basis voor een veilig netwerk dat klaar is voor IoT en mobility is Network Access Control (NAC). Network Access Control tooling zoals Aruba ClearPass past een zero-tolerance beleid toe, gebaseerd op vooraf gedefinieerde rollen en policies.

Netwerkoplossingen die passen in uw hele infrastructuur
Networking staat niet op zich. Ook de andere componenten van uw IT-infrastructuur moeten meekunnen. Als platinum partner van Hewlett Packard Enterprise, en Platinum partner van Aruba, beschikt AXEZ over heel brede expertise en meer dan 10 jaar ervaring. Van networking, servers en storage tot premium clouddiensten op maat. AXEZ verzorgt het hele plaatje. Lees in de white paper hoe AXEZ en aruba dat doen.

Wij schreven een concreet whitepaper over
de manier waarop AXEZ dat succesvol aanpakt met aruba

Hoe komt je netwerk van nu op tijd aan in de toekomst?

Meer informatie?

Barry van Beem
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Hidden

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Wat zijn de grootste networking uitdagingen van veel organisaties?

IoT | Verbind en integreer gebruikers en devices binnen één geheel
Security | Meer endpoints, access points en connectiviteit betekent ook meer risico’s
Mobility | Wifi wordt steeds belangrijker en draadloze beschikbaarheid is cruciaal

Leg een solide basis voor Industrie 4.0

In elke industrie gaat het hard: meer data, meer automatisering en veel meer networkingcapaciteit. Bijna alle innovaties in productieafdelingen, voorraadbeheer en logistiek worden nu gedragen door networking. Denk aan robotisering, biotechnologie, virtual reality en The internet of Things.

Productielijnen zijn uitgerust met veel meer sensoren. Magazijnen worden gerund met locatiebepaling. Tablets en handheld devices doen hun intrede op de werkvloer en alles wordt gelinkt in één naadloze workflow. Technologie verandert snel en vaak is het een uitdaging om te bepalen wat er eerst moet gebeuren.

Hybride IT voor Hybride docenten?

Waar kun je zo’n complexe omgeving vinden die continu vooraan wil staan als het gaat om innovatie? De diversiteit aan gebruikers, de gevoelige gegevens, de beschikbaarheid van bestanden en applicaties, de diversiteit aan apparaten en de enorme hoeveelheid draadloze netwerkgebruikers maken het onvergelijkbaar met andere IT-omgevingen.

Onderwijs beperkt zich niet meer tot de lesuren, en al zeker niet meer tot de campus of de schoolgebouwen. Dat betekent dat er ook anders moet worden gekeken naar IT-infrastructuur en networking. AXEZ zorgt dat oude netwerk- technologie organisaties niet afremt, en dat nieuwe technologie ze niet inhaalt.

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.