Aruba beloont AXEZ met status Platinum Partner & MSP

Binnen 1,5 jaar groeien tot Platinum Partner van Aruba, dat was de doelstelling. AXEZ en Aruba gingen samen die uitdaging aan en het is gelukt. Na vele trainingen, examens en een verdrievoudiging (!) van de omzet is AXEZ beloond met de status Aruba Solution Provider Platinum Partner.

Meer expertise, meer experts en meer klanten

“Dit is precies wat wij voor ogen hadden: meer complexe networking projecten doen, zodat het interessant is voor ervaren consultants om bij AXEZ te blijven of te komen werken”, zegt Barry van Beem (COO van AXEZ).

“Voor ons is het belangrijk om onze klanten volledig te kunnen ondersteunen: van datacenter en campus networking tot (private) cloud, via networking tot aan de werkplek. Data en applicaties kunnen online of op locatie staan. Wij zorgen dat gebruikers niet eens doorhebben hoe goed het geregeld is. Verder kunnen klanten kiezen in welke mate wij het management en beheer voor hen verzorgen. Dan kunnen ze als laatste nog kiezen hoe ze dit alles wil afnemen, bijvoorbeeld met
Pay-per-Use”, zegt René van Dop (oprichter en CEO van AXEZ).

Networking & Managed Services

“De capabilities en prestaties van AXEZ op het gebied van complexe netwerken, bijvoorbeeld op een campus of bij industriële bedrijven is indrukwekkend. Daarnaast is AXEZ nu Aruba Managed Service Provider en zij spelen daarmee terecht in op de Network-as-A-Service vraag in Nederland. AXEZ en Aruba zijn al geruime tijd elkaars partner, en dat partnership bereikt nu terecht de allerhoogste status. ” aldus David van den Berg (Country Manager bij Aruba).

Experts met een specialisatie

Het Platinum Partnership is niet alleen gekoppeld aan het bedrijf, maar zeker ook aan de experts die bij AXEZ werken. Elke consultant of engineer kiest een stukje specialisatie. Er zijn misschien 120 mensen in de wereld die zich Aruba Certified Edge Expert (ACEX) mogen noemen. Maar bij AXEZ vind je een ACEX met meerdere andere Aruba specialisaties, zoals Mobility Expert, Clear Pass Expert, Design Expert. Verder heeft AXEZ gecertificeerde Professionals en Associates op het gebied van Switching, Edge en Mobility.