Aruba 5e jaar op rij SD-WAN Magic Quadrant™ Leader

HPE Aruba voor 5e jaar op rij benoemd tot SD-WAN Magic Quadrant™ Leader

Een onweerlegbare bevestiging van de positie van HPE Aruba: voor het vijfde achtereenvolgende jaar is HPE Aruba uitgeroepen tot Leader in het 2022 Gartner® Magic Quadrant™ voor SD-WAN.

Aruba heeft de beste oplossingen om WAN-, beveiligings- en filiaaltransformatie mogelijk te maken voor organisaties van elke omvang.

Volgens Gartner is de SD-WAN propositie van HPE Aruba onder andere sterk doordat HPE Aruba

  • heeft een bewezen staat van dienst voor het beschikbaar maken van nieuwe mogelijkheden zoals nieuwe cloud-integraties
  • vergaande geautomatiseerde integratie (orchestration) heeft met het aanbod van toonaangevende SSE-leveranciers, wat flexibele keuzes voor ondernemingen biedt, maar toch de perceptie van een geïntegreerde oplossing oplevert.
  • nieuwe flexibele consumptiemodellen – die het als NaaS aanduidt – kan aanbieden met zijn SD-branch HPE GreenLake, en het verandert daarmee de perceptie van hoe netwerken worden geconsumeerd.

Als u er klaar voor bent om uw medewerkers meer mogelijkheden te geven buiten uw eigen gebouw, dan is Aruba voor u een strategisch slimme keuze. Wilt u een naadloze en veilige verbinding bieden van edge tot cloud en wilt u tegelijk uw IT-activiteiten optimaliseren? Download dan meteen dit must-read rapport.  DOWNLOAD HIER

 

Toelichting op Gartner rapport

Dit Magic Quadrant-rapport was eerder bekend als Magic Quadrant for WAN Edge Infrastructure.

HPE heeft Silver Peak in 2020 overgenomen. Silver Peak werd erkend als Leader in de rapporten van 2018, 2019 en 2020 en opnieuw in 2021 als onderdeel van HPE.

GARTNER en Magic Quadrant zijn geregistreerde handelsmerken en dienstmerken van Gartner, Inc. en/of zijn filialen in de VS en internationaal en worden hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.