Maak kennis met aruba networking bij AXEZ

Een netwerk dat net zo flexibel is als de cloud. Minder complexiteit en
betere prestaties zorgen voor tevreden gebruikers en voorspelbare kosten

De hybride werkplek in 3 stappen

Aruba maakt de hybride werkplek mogelijk met ingebouwde network intelligence en cloud-native oplossingen die gebruikers niet alleen veilig en flexibel houden, maar ook productief. Het is tijd om door te groeien en de nadruk te leggen op wat er allemaal mogelijk is.

Hoe ver bent u? Doorgroeien naar de stabiele, veilige en innovatieve Hybride Werkplek kan in enkele stappen. Lees er alles over In 3 fasen naar een Hybride werkplek (download)

Slimme cloud-managed networking oplossing

Een snel, betrouwbaar en schaalbaar bedraad en draadloos netwerk met volledige transparantie en intelligent beheer. Eenvoudig te implementeren met ingebouwde beveiliging en de juiste tools voor het verzamelen en analyseren van gegevens.

Aruba helpt u om met slimme AI problemen te identificeren voordat ze echt een probleem worden. Aruba Central laat u meteen zien hoe u het probleem kunt oplossen.

Lees hieronder verder over aruba ESP

De Next-Gen engineers van AXEZ staan voor u klaar

De consultants en engineers van AXEZ hebben jarenlange ervaring op het gebied van datacenter- én campus-netwerken, netwerk security en netwerk automation. Samen met Aruba Networks kunnen wij voor u datacenter- en campus-netwerken bouwen die leveren waar de orgaisaties nu en straks om vragen.

Hiermee hebben wij niet alleen veel ervaring. Onze consultants, engineers en archtecten beschikken ook over de allerhoogste certificeringen.

Remi vooraf betrokken bij lancering aruba CX

Het antwoord op dé netwerkuitdaging: Aruba ESP

Aruba Managed Service Provider badge
Bij ’the Edge’ (de gebruikers) worden meer gegevens dan ooit gegenereerd. Dit schept niet alleen nieuwe kansen voor uw bedrijf, maar ook nieuwe uitdagingen voor IT zeker als het gaat om beheer en beveiliging. Met Aruba ESP hebben AXEZ en Aruba de oplossing voor de belangrijkste problemen

  • Het gebruik van meerdere beheertools vertraagt ​​het oplossen van problemen.
  • Het oplossen van problemen neemt tot 70% van de tijd van IT in beslag.
  • Het beveiligen en bewaken van onbekende devices en IoT-apparaten is moeilijk.
  • Het managen van gebruikers-verwachtingen in wisselende omstandigheden, kan een worsteling zijn.

Uit een survey onder IT managers kwamen de uitdagingen heel duidelijk naar voren. Lees hier wat volgens IT managers nu de belangrijkste uitdagingen zijn. Het is belangrijk om de prioriteiten goed te onderzoeken, maar nog belangrijker is natuurlijk: hoe pakken we die uitdagingen aan? Want uitdagingen, daar zijn we dol op bij AXEZ.

Nog geen budget? Geen probleem
Met HPE Greenlake maken wij het zelfs mogelijk om te investeren in de mogelijkheden en kansen van uw organisatie als u dat nog niet in de begroting had opgenomen.

Onboarding is as flexible as our integration facilities

Call us
Introduction

Challenge us with your custom needs! Together we define the goals for the free trial or Proof of Concept. We want to understand your needs and get to know eachother.

i Many of our current customers first tried to land thier workload on a mainstream provider like Azure or Amazon. They found out the hard way there are different kinds of flexible We will assist you in defining the applicability and performance you need to test.
Proof of Concept

Test our solution to your future needs. Get insights in feasibility, yield and un-look for gains

i A free trial can start next working day. A deepening Proof of Concept might take some more preparation time. An all encompassing test will give insights in the applicability and in the future possibilities
Fixed price offer

Choose the financial model that suits you. Enjoy the ease of our flexibility.

i Once you are convinced of the added value of our solution and services, it is time to choose the levels of performance, security and service you need to meet or exceed the expectations of your customers or users. Do not retire, our plans are flexible, so scaling down is just as easy as scaling up.
Transition to live & SLA

Smooth transition with our seasoned experts. Enjoy the ease of our flexibility and services.

i The best result of a proper Proof of Concept is the easy transition. Our Experts have a habit of implementing customer specifics in to a standard roll out model. Thus we prepare for any abrupt additional or reimplementation.

De unieke positie van Aruba en Silver Peak (video)

Veel networking en security oplossing zijn ontstaan in de cloud of juist in het data center. Maar Aruba en Silver Peak zijn ontstaan aan ’the Edge’ dicht bij de gebruiker. Deze unieke afkomst maakt dat Aruba de ideale networking oplossingen heeft voor de moderne hybride gebruikers. In deze video zie je wat in de praktijk de voordelen zijn van deze unieke achtergrond.

Dichterbij de gebruiker

Baanbrekend onderwijs, dicht bij de leerling

Uitmuntend onderwijs in een internationale toptechnologieregio: dat is waar SILFO voor staat. IT en innovatie zijn daar onlosmakelijk mee
verbonden. Al een decennium lang vertrouwt SILFO op AXEZ Recent besloot SILFO om op alle locaties het LAN en WLAN te
vervangen. Precies op tijd…

Aruba referentverhaal

AXEZ in 2 minuten (video)

AXEZ bewijst zich bij klanten al jaren met het bouwen van complexe stabiele infrastructuur omgevingen. Wij kunnen u complete en veilige hybride oplossing bieden, waarin wij on-premise inrichting van systemen combineren met onze cloud oplossingen. Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Meer dan networking en storage

Edge-to-cloud security (video)

Gebruikers zijn overal: op kantoor, thuiswerkend of lerend, of ergens daartussenin. En toepassingen kunnen ook overal zijn. Hoe kunt u alles of iedereen op deze edge-locaties veilig en naadloos verbinden met de cloud en met applicaties?

Van gebruiker en netwerk tot data center & cloud

Switch met mij naar een Next-Gen netwerk

2021 is voor mij hét jaar van Aruba CX! Als HPE Comware DC expert en Aruba Ambassador, ben ik in 2019 gestart aan het grote ArubaCX 8360 avontuur. Hierbij had ik bij Aruba een adviserende rol in de ontwikkeling van de nieuwste productlijn voor het datacenter, de review van whitepapers en het testen van de nieuwste software.

In november 2020 was het moment daar, de lancering van het nieuwe ArubaCX portfolio, speciaal voor het datacenter. Perfecte timing …

Mijn enthousiasme voor Aruba CX