App dating – Bijzondere App of workload gezocht

Wij willen een date. Een date met een App die in de cloud nog niet De Ware heeft gevonden.

Niet elke applicatie of workload kan eenvoudig naar de cloud. Zeker voor legacy applicaties en specifieke, veeleisende data kan het lastig zijn om een prettige cloudomgeving te vinden. Soms zijn er technische beperkingen of de prestaties schieten te kort. Vaak zijn de kosten exorbitant. Het is in de cloud niet makkelijk, als je bijzonder bent.

Bij ons juist bijzonder welkom

Keer op keer tonen wij aan dat maatwerkwensen die voor anderen lastig zijn, voor ons juist geen probleem vormen. Waar de bekende providers enorme kosten rekenen of ‘nee’ verkopen, doen wij precies wat u verwacht: leveren wat u gevraagd hebt.

Uitzonderingen zijn voor ons het uitgangspunt geweest voor het ontwerp van ons private cloud platform. Zodra we uw wensen begrijpen en uitwerken, zorgen we er meteen voor dat het repeteerbaar is. Daarom bent u bij ons zeker van het snel uitrollen van uw applicaties naar nieuwe gebruikers of klanten.

Wij zijn trots op onze flexibiliteit. Dat merkt u al bij het aanvragen van een specifieke testomgeving. 9 van de 10 Proof of Concept aanvragen zijn binnen 2 werkdagen live.

Your place or mine?

Het haalt ons ook niet uit waar u uw Private Cloud het liefste wilt hebben. In uw eigen gebouw, op uw co-locaties of liever in onze Nederlandse Data Centers? Het haalt ons zelfs niet uit of u wilt betalen naar gebruik (pay per use) of dat u zelf eigendom en regie wilt houden. Als u kiest voor HPE Greenlake en AXEZ, kiezen wij samen wat voor u het beste is.

Meer weten over over flexibele private cloud diensten? Neem dan contact met ons op of lees hier verder over onze clouddiensten.