2019 is nu al een bijzonder en een uitdagend jaar!

In juni 2009 zijn we gestart met AXEZ en in de jaren daarna is het super snel gegaan. Ik ben heel erg trots op het team dat AXEZ zo heeft laten groeien. Bijna iedereen die bij het begin betrokken was, werkt nog steeds bij AXEZ! Bovendien hebben wij een klantenbestand mogen opbouwen dat net zo loyaal en indrukwekkend is.

10 jaar AXEZ dat willen wij vieren

Omdat wij anderen graag laten mee laten delen in de feestvreugde, willen wij  graag een passend bedrag doneren aan 2 goede doelen die in 2019 een mooie uitdaging hebben waarbij wij kunnen helpen. Samen kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat het hok voor de dierenopvang wordt gebouwd of dat het  speeltoestel voor de dagopvang eindelijk wordt geplaatst.

Omdat wij graag iedereen bij ons jubileum betrekken hebben wij via LinkedIn de vraag gesteld een organisatie voor te dragen die voor een uitdaging staat.  Een uitdaging die wij samen met hen aan kunnen gaan. We hopen natuurlijk op een heleboel  mooie voorstellen!  Met alle medewerkers van AXEZ maken wij dan volgende maand een keuze en zullen we bekend maken welke uitdagingen van welke organisaties wij gaan ondersteunen.

Ook een goed voorstel?

Heb je nou meteen een organisatie in gedachten die perfect past bij dit verhaal?

Neem dan snel contact met ons op!