Switches

Slimme, schaalbare netwerk switches voor allerlei omgevingen. Van ‘mobile-first’ campus, via vestigingen naar de kern van het netwerk.

Switches voor Campus, afdeling of vestiging

Aruba’s campus switching portfolio biedt de toegang tot de kern van het netwerk en is een slimme basis voor de digitale werkplek. Deze modern programmeerbare switches zijn schaalbaar, veilig en werken naadloos samen met de Network Management oplossingen van Aruba. Aruba is leiden op het gebied van veiligheid en beheerbaarheid.

ARUBA Acces switches
Met high performance acces switches geniet u van eenvoud, schaalbaarheid en veiligheid om een groot wireless netwerk of Internet of things samen te laten komen.

Aruba Core Switches
De krachtige Aruba 8400 vereenvoudigd en automatiseerd complexe taken door overzicht en intelligentie toe te voegen aan de kern van uw infrastructuur.

Data centre switches
Langzaam of snel begint de cloud een belangrijk onderdeel te worden van uw infrastructuur. Snel meer capaciteit beschikbaar stellen zodat u de ‘business’altijd kunt bijbenen.
HPE heeft een heel portfolio aan switches voor datacenters. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden met je door te nemen. Hier geven we alvast een onderverdeling.

Arista Swithes
Dit is de ‘Best keuze’ oplossing voor high performance, software defined cloud netwerken.

Altoline Switches
Een open netwerk op basis van disaggregated (?) data centre switches? Service providers en early adopters kiezen dan voor Altoline.

FlexFabric switches
Heeft u een traditioneler datacentre in eigen huis? Dan heeft HPE en heel portfolio aan switches dat u kunt inzetten om een netwerk architectuur aan te bieden die alle vereisten het hoofd kan bieden.