Routers

Steeds meer apparaten in het netwerk en heel erg de behoefte om het netwerk eenvoudig te houden? Met de intelligente routers van HPE en het gebruik van open standaarden, houden uw routers en het netwerk de ontwikkelingen makkelijk bij.

3 Type routers, voor 3 soorten afdelingen.

Fixed port routers
Deze gebruik je om high performance te bieden aan gebruikers voor wie snelle en brede internet toegang essentieel is. De poweruser stel je tevreden met deze routers.

Modulaire routers
Met de modulaire routers van HPE kun je teams hoge quality of service bieden in combinatie met robuuste en snelle verbindingen zonder in te leveren op flexibiliteit. Bijvoorbeeld de MSR serie routers, waarmee je applicaties en gebruikers die veel bandbreedte nodig hebben slim en modulair kunt ondersteunen. Veranderen de wensen en eisen, dan verander je ook de verdeling van capaciteit en snelheid.

Virtual en wireless routers
Snel een network opzetten? Dan kies je voor routers die zijn gemaakt om eenvoudige implementatie te combineren met betrouwbaarheid en uitgebreide beveiligingsmogelijkheden. Maak gebruik van Hypervisors als VMware en Linux met populaire routing protocollen, bijvoorbeeld met de HPE VSR Router serie.