Small and Midsize Business Networking

Of u nu een klein bedrijf hebt en geen IT ervaring of een groeiend bedrijf, de netwerk oplossingen van HPE hebben precies te bieden wat u zoekt.

Maak medewerkers effici├źnt en mobiel

Om lekker te kunnen werken wanneer en waar u wilt, heeft u de juiste infrastructuur nodig. Om goed te kunnen samenwerken met klanten en partners heeft u de juiste faciliteiten nodig die u flexibel en veilig ondersteunen. U heeft een betaalbare, veilige draadloze infrastructuur nodig die het toenemende aantal apparaten kan ondersteunen en veilig om gaat met cloud applicaties.

Meer weten over MKB networking oplossingen?

Simpel, veilig en betrouwbaar

Zorg dat je kunt blijven doorwerken door een veilige netwerk infrastructuur die gemakkelijk uit te rollen is en eenvoudig te beheren is.Jouw netwerk moet meegroeien en de kwaliteit bieden die medewerkers en klanten verwachten. Bovendien moet het de veiligheid bieden die nodig is voor jouw soort werk.

Microsoft Office 365 & Aruba Instant

Unified communication met Office 365 voor bellen, conferencing, samenwerken en mobiele apparaten is mogelijk met Aruba Instant. Onze geïntegreerde oplossing biedt een betrouwbaar netwerk, goede security en slim applicatie management. Zo kunt u snel reageren op de wensen van klanten.

Klein bedrijf

Of u nu net bent gestart of snel aan het uitbreiden bent, u heeft een betrouwbaar netwerk nodig. Een netwerk dat u met beperkt budget en middelen kunt beheren.

Midden bedrijf

Ga interactief aan de slag met klanten, zorg dat medewerkers niet beperkt worden. Mobiel werken is de standaard, cloud based applicaties en cloud based communicatie zijn geen toekomst meer.