Data Centre Networking

Natuurlijk wilt u een open, programmeerbare netwerk architectuur die ‘Compute’, ‘Storage’ en Cloud technologie in elkaar laten overvloeien. Dat is mogelijk voor allerlei verschillende organisaties met de verschillende elementen van het HPE portfolio.

Waarom vervangen wat je hebt?

HPE ‘cloud-first’ netwerken bieden de mogelijkheid om geautomatiseerde applicaties uit te rollen en naadloos op te gaan in uw infrastructuur. Zo kunt u de transitie naar Hybride infrastructuur inzetten zonder de beperkingen van een gevreesde ‘vendor lock-in’.

DreamWorks creates amazing films with HP Networking 1
Dreamworks gebruikt HPE

Meer weten over Data Centre Networking?

Software-Defined Cloud Netwerk

HPE en Arista vormen de favoriete oplossing voor het maken van een high performance, software defined netwerk. Deze gouden combinatie heeft een visie op het bieden van een veilige hybride IT oplossing en ze hebben ruime ervaring in het bouwen van state of the art software-defined infrastructuur. Netwerken die bestaan uit de vaste netwerk elementen (Compute, Storag, Fabric) kunnen niet tippen aan de flexibiliteit die een groeiend bedrijf nodig heeft.

CASE: Making Movie Magic met DreamWorks

Veel en grote bestanden verplaatsen over een enorm wereldwijd netwerk is van vitaal belang voor DreamWorks Animation. Bovendien hebben ze enorme flexibiliteit nodig om snel in te spelen om veranderende prioriteiten. Daarom klopten ze aan bij Hewlett Packard Enterprise voor een robuust, flexibel netwerk dat regelmatig de grenzen van de mogelijkheden kan opzoeken.

Afspreken?
Wilt u de mogelijkheden van een composable netwerk in uw omgeving eens vrijblijvend bespreken? Neem contact met ons op en we prikken een moment voor een gesprek over mogelijkheden in plaats van beperkingen.