Campus and Branch Networking

Eenvoudig te implementeren en Developer-ready

Het Aruba Mobile First Platform is de slimme software laag waarmee het niet alleen blijft bij connectivity. U kunt mobiele gebruikers een echt prettige ‘ervaring’ bieden. Aruba Mobile zorgt dat u zich snel kunt aanpassen om IoT en mobiele gebruikers toegang te geven en de rest buiten te houden. Ook als het gaat om veel eisende gebruikers als ontwikkelaars of om een groot aantal gebruikers, kunt u hen garanties bieden op een hoog beschikbaar en kwalitatief goed netwerk.

‘Enterprise Wireless Networks Made Simple’
ArubaOS 8 is ontworpen met de wensen van mobiele gebruikers in gedachten. Alleen de hoogste beschikbaarheid is goed genoeg. Via de REST API is het mogelijk om realtime informatie te ontsluiten om het beheer nog makkelijker en completer te maken.

Meer weten over infrastructuur voor mobiele gebruikers?

Voorspel wat de gebruikers gaan meemaken
Met Aruba AirWave, kunt u data verzamelen over het gebruik van apps, de performance van het netwerk en de beschikbaarheid van Wi-Fi. Zo kunt u zelf zien wat gebruikers ervaren. Met de nieuwste Clarity feature simuleert u de prestaties van het netwerk en kunt u problemen voorspellen en ze oplossen voordat de gebruikers er last van hebben.

Veilige toegang voor BYOD and IoT
Nu kunt u een netwerk hebben dat eenvoudig om kan gaan met veel verschillende soorten apparaten door device profiling. Door te werken met Aruba ClearPass is IoT en BYOD geen bedreiging, maar een kans.

Verbeter de productiviteit en verhoog het engagement van klanten
Met Aruba Location-based services kunt u kaartinformatie beschikbaar stellen, routebeschrijvingen mogelijk maken en omgevingsafhankelijke content aanbieden. Daarmee vermaakt u uw klanten en ondersteund u uw medewerkers in hun productiviteit.

Going mobile is good for your business (white paper)
Lees hoe je als CIO kunt bijdragen aan de prettige werkervaring van je medewerkers.  Verhoog hun productiviteit door ze mobieler te maken, effectiever te laten werken en ze meer te betrekken bij je organisatie.