Access Points en Controllers

Zorg voor een snel en belangrijk Wi-Fi netwerk. Verhoog de efficiency en zorg dat je klaar bent voor het toenemend aantal mobiele apparaten en de eventuele IoT behoefte van je organisatie.

Zakelijke oplossingen
Mobiele werkers, studenten e nook kleine bedrijven kunnen nu voor een beperkt budget any time, anywhere de netwerkverbinding krijgen die ze nodig hebben.

Digitale werkplek
Past de nieuwste technologie toe. Van Ultra snel Wifi, Internet of Things en mobiele gebruikers tot het mogelijk maken van continue verplaatsing van je mensen en hun apparaten.

Onderwijsomgevingen
Centrale ruimtes, collegezalen, restaurants en alle andere ruimtes. Met HPE Aruba maakt u slimme, mobile first omgevingen voor grote groepen gebruikers met veel volatiliteit en een grote diversiteit in apparaten, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen

Internet of Everything, Smart buildings en Smart Workplaces
Verbind en beveilig Smart workplaces zowel draadloos als met snelle en betrouwbare bedraade infrastructuur. Benut de voordelen van de beste management en security oplossingen.

MKB organisaties
Met de HPE Aruba Instant AccesPoints is dé oplossing voor het snel en eenvoudig aanbieden van Wifi zonder compromissen op het gebied van veiligheid. Zo kun je flexibel blijven en snel groeien.