HPE Teaming

Het door AXEZ met Hewlett Packard Enterprise opgezette “Teaming programma” geeft organisaties en hun resellers of applicatieleveranciers toegang tot het voor hun relevante HPE productaanbod.

Zo kan iedereen profiteren van de HPE Converged- en Composable Infrastructure opossingen en bijbehorende productvoordelen van HPE 3PAR’s, Servers, Networking, Software en support diensten zonder hiervoor zelf kennisintensieve en kostbare trainingen te volgen of complexe certificeringen te moeten continueren.

Hiermee krijgt elk project de oplossing die het beste past bij de omgeving en de behoeften van de organisatie.

Meer informatie

Erwin Frederiks

De voordelen voor onze Teaming partners

Ons HPE Teaming programma heeft belangrijke voordelen voor resellers, applicatieleveranciers en voor hun klanten. Nu is het mogelijk om het complete portfolio aan producten en diensten van HPE in te zetten, ongeacht de huidige certificering van de betreffende partner. AXEZ vult de projecten daar waar nodig aan met de benodigde consultancy en producten.

  • Geen zware certificeringseisen, extreem korte doorlooptijd
  • Toegang tot gekwalificeerde HPE kennis (via AXEZ)
  • Marktbewerking mogelijk met Enterprise SAN oplossingen naast volume storage
  • Meeliften op succes van HPE producten en diensten in Nederland
  • Verhogen van de scoringskans van een opdracht
  • Klantbinding door complete dienstverlening

Dit HPE Teamingprogramma is opgericht in 2009 om te zorgen dat resellers en applicatie leveranciers, ondersteund door de kennis van AXEZ op het HPE portfolio, hun klanten compleet kunnen helpen.